Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact

Produse plante gradina

41 produse / 2 pagini
12Pagina urmatoare
YuccaYucca
Yucca
Tip produs: yucca - planta decorativa - planta ornamentala Face parte din familia: Agavaceae;Tipul de planta: mereu verde;Perioada optima de plantare: oricand;Plasare in casa: in dreptul unui geam, are nevoie de foarta multa lumina;Tipuri de sol preferate: pamant de gradina, mranita si ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Ensete ventricosumEnsete ventricosum
Ensete ventricosum
Tip produs: plante exotice - bananier - plante de apa Bananierul (Ensete ventricosum) cu o crestere rapida, are un frunzis splendid verde-pur cu nervura centrala rosie. Inainte de sadire, semintele se pileaza cu o pila si se pun 2-3 zile in apa calduta. Dupa acea se baga semintele pe jumatate intr-un pamant bogat in humus si substrat. Dupa acea se ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Tundere gazonTundere gazon
TUNDERE GAZON
Tip produs: gazon tuns - gazonare - plantare gazon S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Servicii gradinaritServicii gradinarit
SERVICII GRADINARIT
Tip produs: gradinarit - ingrijire gradini - amenajari gradini S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Fantani artezieneFantani arteziene
FANTANI ARTEZIENE
Tip produs: fantana gradina - cascada gradina - pavimente cascada S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Amenajare parcuriAmenajare parcuri
AMENAJARE PARCURI
Tip produs: amenajare parcuri - amenajari spatii verzi - spatii verzi S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Proiectare 3d parcuriProiectare 3d parcuri
PROIECTARE 3D PARCURI
Tip produs: proiectare spatii verzi - proiectare parcuri - proiectare 3d parcuri S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Amenajare spatii verziAmenajare spatii verzi
AMENAJARE SPATII VERZI
Tip produs: amenajari piscine - amenajari parcuri - amenajari fantani S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Proiectare 3d spatii verziProiectare 3d spatii verzi
PROIECTARE 3D SPATII VERZI
Tip produs: proiectare parcuri - proiectare gradini - proiectare spatii verzi S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
FloriFlori
FLORI
Tip produs: flori pepiniera - parcuri si gradini - gradini amenajate S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Proiectare parcuri joaca copiiProiectare parcuri joaca copii
PROIECTARE PARCURI JOACA COPII
Tip produs: parcuri copii - parcuri joaca - parcuri pentru copii S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
CactusiCactusi
CACTUSI
Tip produs: catusi parcuri - cactusi gradini - mobiliar gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
ArbustiArbusti
ARBUSTI
Tip produs: arbusti parcuri - arbusti gradini - mobilieri gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Garduri viiGarduri vii
GARDURI VII
Tip produs: spatii verzi - mobiliar gradina - garduri vii S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
CopaciCopaci
COPACI
Tip produs: copaci - pomi pentru gradina - gradina cu flori S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
GazonGazon
GAZON
Tip produs: gazon - gazon olanda - gazon natural S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
41 produse / 2 pagini
12Pagina urmatoare